Pisac Milan Aranđelović Knjige Labudoliki paunovi moraju umreti

Labudoliki paunovi moraju umreti

0 Shares

KUPITE KNJIGU >>>

Ovaj uzbudljivi i napeti satirični horor-triler smešten je u budućnosti gde sve funkcioniše kako smo danas zamesili. Misteriozne Kisele Kiše naterale su stanovništvo planete da sigurnost potraži ispod zaštitnih kupola – Kišobrana megalopolisa. Beogradom 2168. godine vlada Gradski Sinod i Patrijarh Grada, ljudi su pristojni, vaspitani, svesni važnosti poštovanja oktroisanih kanona, Porodičnog časa i , ništa manje, porodičnih vrednosti. U večeri kad je grad, konačno ispunivši sve zadate uslove, primljen u punopravno članstvo Saveza gradova, neko ili nešto počinje da ubija ljude po sokacima velegrada.
Pravi horor nastaje kada Neka Još Mračnija Sila za koju rade pripadnici KB-a (Krstaške Bezbednosti) pokušava da zataška zločin kao da ga nije ni bilo…

Da li će Martin Cvanciger, suspendovani pripadnik narodne zilotije, uspeti da reši ovu misteriju pre nego što i sam postane misterija? Kako će mu u tome pomoći Džeri dečak koji sanja da jede zlatnim viljuškama? Da li će volšebni Mister Smit postati najpoznatiji diler nano-rijalitija u istoriji? Kakva je u svemu tome uloga zagonetnog Kulta za ubijanje zgodnih plavušana? I zašto labudoliki paunovi moraju umreti?


0 Shares

4 thoughts on “Labudoliki paunovi moraju umreti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post