Dušan Petričić je najveća žrtva Mike Aleksića

0 Shares

Ko o čemu ja o labudolikim paunovima, odnosno oni o sebi.

Ko su labudoliki paunovi?

Znate, to je ona ekipa samozaljubljenih ljudi koji vide samo sebe, isključivo svoj interes sa samo jednim ciljem, ciljem da nahrane svoje dupe i ego. A sve to uvijaju u oblandu opšteg interesa, svog dobročinstva, dobrote i socijalne odgovornosti. Oni koji su pametni da za sebe obezbede stanove u krugu dvojke, dobre i stabilne poslove sa odličnim platama, ali ne mogu da promene sistem koji “menjaju” već pola veka.

Istovremeno, ne dozvoljavaju drugima da pokušaju da ga promene, okupiraju sav javni prostor, “ubijaju” potencijalno sposobnu i, od njih, bolju ponudu i konkurenciju. Ukratko – raznorazni režiseri, dramaturškinje, akademici, profesorke ETF-a u penziji… Peščanik, Skupština slobodne Srbije, politički saveti raznih prodemokratskih stranaka…

Slučaj populističkog stvaraoca

Evo ga i Dušan Petričić. Hajde što konstantno, da to tako nazovemo, “pozajmljuje” ideje sa društvenih mreža kako bi napravio što populističkije karikature (ili to radi u nedostatku originalnih ideja ili u nedostatku hrabrosti da iznese svoj stav), hajde što je čovek prošlog veka sa prevaziđenim shvatanjima, što zauzima javni prostor boljim umetnicima koji žive i stvaraju u skladu sa vremenom… Sve je to odavno poznato.

Koga je koga tu silovao?

Međutim njegova nova karikatura objavljena u najnovijem broju NIN-a dovela je njegov ego do neslućenih visina. Taj ego, ego jalovih labudolikih paunova, naprosto je neverovatan. Znači, u situaciji i u diskursu u kome imamo manijaka koji je, najverovatnije, decenijama silovao i na razne druge načine zlostavljao maloletnu žensku decu, matori Petričić kao najveću žrtvu predstavlja… SEBE!!!

Manite te nesrećne devojčice, one su nebitne, NJEGA je Vučić silovao devet godina.

“Najozbiljnije”, izjavio je Petričić u emisiji Utisak nedelje. “Ovo nije šala, nije komika. Aleksandar Vučić siluje sve nas devet punih godina. Ja sam žrtva tog silovanja. Imam pravo da dignem svoj glas.”

Ova količina sebičnosti i apsolutnog odsustva i najmanje doze empatije je monstruozna. Nivo besramnog bezobrazluka je ovaj put stigao do Saturna.

Petričić je, zapravo, najveća žrtva Mike Aleksića!

Piše: Milan Aranđelović


0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post